Community management

Bij community management van Thier Support gaat het om het ontwikkelen en onderhouden van een dashboard (op onderdelen) voor bestuur en beleid. Hiervoor wordt door Thier Support concrete informatie verzameld en inzichtelijk gemaakt.

Die richting geeft aan beleid en uitvoering. Zoals de uitkomsten uit een handzame doelgroepanalyse, een behoeftepeiling en een stakholdersoverzicht. Dan weet je als bestuurder precies wie je doelgroep is, wat de behoefte van de doelgroep is en hoe de omgeving er uit ziet. Het gaat dan vervolgens over de vraag hoe je daar optimaal en zo efficiënt mogelijk op in kan spelen. Thier Support adviseert over de uitvoering van het beleid. Thier Support versterkt daarmee uw organisatiedoelen.

Thier Support faciliteert de uitwisseling van kennis en ervaring met branchegenoten om zo van elkaar te leren en samen verder te ontwikkelen. Door Thier Support wordt uw als bestuurder en uw organisatie versterkt. Om nog beter uw organisatiedoelen te kunnen bereiken. Met meer impact en een groter bereik.

Over de Auteur

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *